- Ενημερώθηκε -
Φεβρουάριος 23, 2021


Προσφορά / Κουπόνι για το προϊόν: $5.29 For 10Pcs 32*11*6.3Mm Carbon Brush Motor Vacuum Cleaner Voor Power Tool με τιμή 4.23€ - Couponnect.grΠροσφορά / Κουπόνι για το προϊόν: $5.29 For 10Pcs 32*11*6.3Mm Carbon Brush Motor Vacuum Cleaner Voor Power Tool με τιμή 4.23€


Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε για να προσθέσετε ένα προϊόν στην λίστα των αγαπημένων σας και για να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία ανίχνευσης τιμή και εντοπισμού κουπονιού για να βρείτε το προϊον στην τιμή που σας ενδιαφέρει!

Τιμή με κουπόνι/προσφορά: 4.23€


Δεν λειτουργούν τα παρακάτω κουπόνια?
Στείλτε μας μήνυμα στο live facebook chat να σας δώσουμε νέο κουπόνι!
Πατήστε εδω!


BGHN712


- Ολα τα προηγούμενα εκπτωτικά κουπόνια. Αν δεν λειτουργεί το παραπάνω κουπόνι χρησιμοποίησε ένα απο τα παρακάτω. -
Προϊόν: $5.29 For 10Pcs 32*11*6.3Mm Carbon Brush Motor Vacuum Cleaner Voor Power Tool
1. Κουπόνι: BGHN712 - Τιμή με κουπόνι/προσφορά: 4.18€ - (Φεβρουάριος 23, 2021) - Μετάβαση στο Eshop


Μετάβαση στο Eshop

Οδηγίες αγοράς: 1. Αντιγράψτε το εκπτωτικό κουπόνι 2. Πατήστε Μετάβαση στο Eshop 3. Ενα βήμα πριν το τέλος της αγοράς σας κάντε επικόλληση το κουπόνι και πατήστε Apply για να κατεβάσετε την τιμη στο αντίστοιχο προϊόν στο Eshop

Αναλυτικές Οδηγίες αγοράς:

1. Εφόσον υπάρχει κουπόνι μπορείτε να το εξαργυρώσετε (εφόσον ειναι ενεργό) για το συγκέκριμένο προϊον ενα βήμα πρίν το τέλος της διαδικασία αγοράς του. Αν δεν υπάρχει κουπόνι μπορείτε να εγγραφείτε στην σελίδα μας με το email σας και να προσθέσετε το προϊον στα αγαπημένα σας και μετα στον ανιχνευτή τιμών ή στον εντοπιστή κουπονιών ωστε να βρείτε νέο κουπόνι ή μπορείτε να μας ζητήσετε κουπόνι συνομιλόντας μαζί μας στο facebook chat.

2. Πατήστε -Μετάβαση στο Eshop- και προσθέστε το προϊον στο καλάθι σας.

3. Μετά γυρίστε πίσω στο couponnect.gr και πατήστε το κουμπι 'Αντιγραφή Κουπονιού'. Πηγαίντε στο Eshop και καντε επικόλληση το κουπονι στο αντίστοιχο κουτάκι του Eshop και πατήστε apply για να κατέβει η τιμη. Το κουτακι θα το βρείτε κατα την διαδικασία πληρωμής του προϊοντος. Προτείνεται μέθοδος μεταφοράς Priority Direct mail ή Eu priority line.

4. Εφόσον έχει κατέβει η τιμη του προχωρήστε στην πληρωμη. Αν το κουπόνι δεν λειτουργεί παρακαλώ αφήστε ένα μήνυμα ή στείλτε μας email για να σας δώσουμε ένα νέο κουπόνι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον Ανιχνευτη τιμών και Εντοπιστή κουπονιών μετά την εγγραφή σας στην σελίδα μας.

*Ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές στις περιγραφές, στις αποθήκες, στις τιμές και ποσότητες αντικειμένων στα αντίστοιχα ηλεκτρονικα καταστήματα. Παρακαλώ πολύ να ελέγχετε τις τιμές και τις περιγραφές πριν απο κάθε αγορά στα αντίστοιχα ηλεκτρονικά καταστήματα. Όλες οι τιμές ισχύουν με την χρήση του κουπονίου ή της αντίστοιχης προσφοράς για την συγκεκριμένη ημερομηνία. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος των μεταφορικών.

- Διάφορα Προϊόντα απο άλλες ή ίδιες κατηγορίες -


  


Αφήστε μια απάντηση