- Ενημερώθηκε -
Οκτώβριος 20, 2020


Προσφορά / Κουπόνι για το προϊόν: Redmi Note 8 Pro EU 6GB 128GB με τιμή 190.64€ - Couponnect.grΠροσφορά / Κουπόνι για το προϊόν: Redmi Note 8 Pro EU 6GB 128GB με τιμή 190.64€


Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε για να προσθέσετε ένα προϊόν στην λίστα των αγαπημένων σας και για να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία ανίχνευσης τιμή και εντοπισμού κουπονιού για να βρείτε το προϊον στην τιμή που σας ενδιαφέρει!

Τιμή με κουπόνι: 190.64€


Δεν βρέθηκε κουπόνι! Μπορείτε να βάλετε το προϊον στα αγαπημένα σας μετα την εγγραφή σας στο site. Ολοκληρώνοντας την εγγραφή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ανιχνευτή τιμών και κουπονιών για να βρείτε κουπόνι. Αν είστε ήδη εγγεγραμένος κάντε σύνδεση με τον λογαριασμό σας.

Μετάβαση στο Eshop

Αναλυτικές Οδηγίες αγοράς:

1. Εφόσον υπάρχει κουπόνι μπορείτε να το εξαργυρώσετε για το συγκέκριμένο προϊον ένα βήμα πριν το τέλος της διαδικασία αγοράς του. Αν δεν υπάρχει κουπόνι μπορείτε να εγγραφείτε στην σελίδα μας με το email και να προσθέσετε το προϊον στον εντοπιστή κουπονιών ωστε να βρείτε νέο κουπόνι ή να μας ζητήσετε νέο κουπονι συνομιλόντας μαζί μας στο facebook chat.

2. Πατήστε -Μετάβαση στο Eshop- και προσθέστε το προϊον στο καλάθι σας.

3. Μετά γυρίστε πίσω στο couponnect.gr και πατήστε το κουμπι 'Αντιγραφή Κουπονιού'. Πηγαίντε στο Eshop και καντε επικόλληση το κουπονι στο αντίστοιχο κουτάκι του Eshop και πατήστε apply για να κατέβει η τιμη. Το κουτακι θα το βρείτε κατα την διαδικασία πληρωμής του προϊοντος. Προτείνεται μέθοδος μεταφοράς Priority Direct mail ή Eu priority line.

4. Εφόσον έχει κατέβει η τιμη του προχωρήστε στην πληρωμη. Αν το κουπόνι δεν λειτουργεί παρακαλώ αφήστε ένα μήνυμα ή στείλτε μας email για να σας δώσουμε ένα νέο κουπόνι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον Ανιχνευτη τιμών και Εντοπιστή κουπονιών μετά την εγγραφή σας στην σελίδα μας για να βρείτε νέο κουπονι στην τιμή που θέλετε.*Όλες οι τιμές ισχύουν με την χρήση του κουπονίου ή της αντίστοιχης προσφοράς για την συγκεκριμένη ημερομηνία. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος των μεταφορικών.

- Διάφορα Προϊόντα απο άλλες ή ίδιες κατηγορίες -


  


Αφήστε μια απάντηση